Norgeskatalogen

Posted by: Mr. Edwardo Nikolaus | Category: Spill | Comments Off on Spilleautomater som bygger på filmer og serier

Flere populære TV-serier og filmer har blitt hyllet med egne spilleautomater. Serier som Game of Thrones, South Park og Star Trek har alle fått egne spill, det samme har filmklassikere som Scarface og Forrest Gump. Her får du en oversikt over de mest populære spillene som tar utgangspunkt i en kjent tv-serie eller film.

TV-serier

Leter du etter slots online som omhandler din favoritt-TV-serie? Ikke fortvil, for sjansen er stor for at dette finnes allerede. Hvem har vel ikke fulgt med på tv-serien Game of Thrones – de har endelig fått sin egen spilleautomat, som har fått strålende anmeldelser på nettet. Om du fant serien spennende, vil du også bli fascinert av dette flotte spillet. Er du stor fan av Superman, finnes det flere spill om ham, men det er spesielt TV-serien Smallville som skiller seg ut på spillfronten. Det er Amaya som står bak spilleautomaten, som du garantert vil kjenne igjen fra TV. Andre TV-serier som har fått sin egen spilleautomat er Little Britain, 24 og talentkonkurransen X-Factor.

Filmer

Listen har etter hvert blitt lang i hyllesten av klassiske filmer. Klassikere som gode, gamle Platoon og enda mer kjente filmer som Rambo, Titanic og Ghostbusters har i dag egne spilleautomater. Også skuespillere har fått egne spill. Blant filmstjernene finner vi Marilyn Monroe, John Wayne, men også skuespillere fra Sopranos, Heist og Mumien finner vi blant spilleautomatene.

Realityserier

For mange har realityseriene blitt viktige og populære. Visste du at Britain’s Got Talent, har fått sin egen spilleautomat? Det samme har flere andre realitetsserier. Husker du The Osbournes, som handlet om den ville familien med faren Ozzy som frontfigur? Den elleville familien har fått egen spilleautomat! Hos nettcasinoer som Videoslots kan du velge mellom over 300 spennende spill, og du vil raskt merke at flere av dem er en hyllest til våre tv-favoritter.