Norgeskatalogen

Posted by: Roger | Category: Spill | Comments Off on Poker og nettpoker i Norge

Norsk Pokerforbund er et forbund for norske pokerspillere. Forbundet jobber blant annet for å gjøre poker lovlig i Norge. De fikk medhold i at NM i poker kan arrangeres i Norge, men årets NM kommer likevel til å bli spilt i Irland.

Som vanlig kommer både kjente og ukjente spillere til å delta i Norgesmesterskapet. Mange kjendiser liker poker, og spillet spilles av alt fra politikere til idrettsutøvere. Petter Northug er en av dem som liker utfordringene i poker, selv om sponsoravtaler har hindret ham i å spille poker i det siste. Men han kommer kanskje tilbake til pokerbordet i fremtiden. Mange nordmenn liker også utfordringen med poker, og de gjør det faktisk ganske så bra i konkurranser.

Norske spillere må nøye seg med å spille poker på nett, ettersom poker som hovedregel er forbudt i Norge. Men på nettet har man mange gode pokersider å velge blant. Betsafe er en av de mest populære sidene å spille nettpoker på. Betsafe har en oversiktlig side der alt selvsagt er å finne på norsk, og de har en egen pokerskole slik at nybegynnere kan lære seg spillet. De arrangerer også mange pokerturneringer, og har til og med egne velkomstbonuser for pokerspillere. Man kan også spille livepoker hos Betsafe. De arrangerer blant annet kvalifiseringsspill til Norgesmesterskapet i poker.

Nettpoker er foreløpig den beste muligheten for folk flest til å spille poker i Norge, men nettpoker er et veldig godt alternativ, ettersom pokerrommene på nettet er profesjonelle og veldrevne, slik at man får en god spillopplevelse. En lovendring er på trappene i Norge, og håpet er at man i nær fremtid skal kunne ha en mye mer liberal holdning til dette ferdighetsspillet, slik at både NM og private turneringer kan arrangeres uten for mye om og men.