Norgeskatalogen

Posted by: admin | Category: Sport | Comments Off on Nyhetssider om sport

Mange vil si at sport er viktigere enn nyheter, i hvert fall nesten like viktig, og dersom man er interessert i sport, betyr det mye å ha en god sportsside man kan besøke. Da får man jevnlige oppdateringer når det skjer noe nytt, og man trenger ikke å gå glipp av resultater og nyheter fra sportens verden.

nrk.no kan man både lese artikler og se videoer. Man kan også se sport direkte på nettsidene til NRK, dersom sendingen går på en av NRKs TV-kanaler. Denne nettsiden er gratis å bruke, ettersom NRK er lisensfinansiert. På distriktssidene til NRK kan man også lese lokale sportsnyheter, som kanskje ikke får nasjonal dekning.

Mange av de store avisene, som Dagbladet, har også egne sportssider på nettet, men ofte må man betale litt ekstra for å lese hele sakene hos nettavisene. Det betyr at man må abonnere på siden. Nettsidene til andre TV-kanaler, som TV2, byr også på sportsnyheter både fra inn- og utland. Dersom man er interessert i sport, er det altså ikke noe problem å holde seg oppdatert.

Alt man trenger, er en datamaskin eller en smarttelefon, så kan man lese sportsnyheter på nettet når man selv har tid og anledning. Dette er noe som passer de fleste av oss veldig godt, og den store familiesamlingen foran TV-apparatet for Kveldsnytt er nok over for mange i dagens travle samfunn.