Norgeskatalogen

Posted by: admin | Category: Spill | Comments Off on Gratisspill på nett

Spill går nok aldri av moten. Spillene har kanskje forandret seg en del gjennom årtusenene, men mennesker verden over elsker spill like mye i dag som de gjorde for fire tusen år siden, og slik kommer det sikkert til å være også i framtiden.

Man finner mer informasjon om både gratisspill og andre spill på nettet i artikkelen Norske spill- og sportssider.

Internettet har gjort det veldig enkelt å spille morsomme spill. I starten var elektroniske spill og dataspill bare kjøpespill, men i dag finnes det veldig mange gratis spillsider på nettet. Gratis betyr at det kan være reklame på sidene deres, men det finnes også spillsider som er fri for reklame. Hos 123spill finner man et fint utvalg av spill. Denne siden har mange tusen spill, derfor går man ikke lei med det første. Nettsiden 1001spill byr også på rikelig med underholdning.

Hos Spillespill finnes det spill til både barn og voksne, blant annet egne jentespill. På denne nettsiden slipper man også reklame, og spillsiden har en egen mobilapp, slik at man også kan spille på liten skjerm. Spillene er delt inn i kategorier, som igjen er inndelt i undergrupper. Derfor er det lett å finne spill man har lyst til å prøve. Man kan også spille flerspillerspill og temaspill som julespill og påskespill.